HOE WIJ DENKEN

Missie en Visie

MISSIE

"Het is onze missie om ondernemingen in Nederland te helpen met interventies die echt bijdragen aan duurzaam, circulair en winstgevend ondernemen."

VISIE

"Het is onze visie dat duurzaam en circulair ondernemen in 2030 de norm is en dat alleen ondernemingen met een duurzame bedrijfsvoering succesvol kunnen zijn en blijven."

WAT WIJ DOEN

Doel en Aanpak

DOEL

Wij ondernemen voor de toekomst. Dat doen wij door te bouwen aan duurzame en circulaire ondernemingen. Maar wat is dat eigenlijk?

Een duurzame en circulaire onderneming:

  1. houdt de waarde van grondstoffen en producten zolang mogelijk zo hoog mogelijk;
  2. realiseert gezonde financiële resultaten; en
  3. houdt rekening met de negatieve gevolgen van hun handelen ten aanzien van de aarde en mensen.

De duurzame en circulaire onderneming streeft naar de continuïteit van het milieu, van de economie en daarmee van de eigen onderneming. Zo bouwen wij en jij mee aan de onderneming voor de toekomst.

AANPAK

Wij werken aan duurzame en circulaire ondernemingen door gericht interventies in te zetten.  In eerste instantie richten wij ons op de kleinere goed haalbare interventies voor concrete vraagstukken. Dit kan een behoefte zijn, een veranderende vraag uit de markt, een probleem of veranderende wet- of regelgeving. Voor onze interventies gebruiken wij de 9R-strategieën van circulair ondernemen om kansen af te pellen.

Interventies in de circulaire economie

LET'S CONNECT

Zullen wij samen aan de slag gaan met duurzaam en winstgevend ondernemen?