PROFIEL ROEL REMKES

Samenwerken aan de onderneming voor de toekomst

Profiel Roel Remkes

Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Roel Remkes en ik ben een allround business professional met een achtergrond in duurzaamheid en IT.

Als delivery manager werk ik aan innovatie projecten op het snijvlak van business, duurzaamheid/ circulair en tech. Ik lever 'good solutions'.

Mijn motto is: Doing Good by Doing Business. Daarom help ik met mijn bedrijf Circular Company Makers ondernemingen met oplossingen bedenken en leveren die de overgang naar een duurzame, circulaire en winstgevende manier van ondernemen mogelijk maken.

 

Om duurzaamheid en winstgevendheid te bereiken, gebruik ik een professionele en resultaatgerichte aanpak. Ik ben goed in leveren en kan helpen bij:

  • organiseren dat het gebeurt
  • sturen op resultaat
  • processen optimaliseren
  • koers bepalen en houden
  • oplossingen bedenken voor uitdagingen
  • vastgelopen systemen vlot trekken

Ik geloof dat een duurzame wereld via een professionele manier moet worden bereikt. Met mijn jarenlange ervaring als delivery manager in een resultaatgerichte omgeving en kennis van duurzaamheid en de circulaire economie, kan ik ook duurzame initiatieven tot het gewenste resultaat leiden. Hierbij helpt het dat ik in verschillende talen (business, tech en duurzaamheid) en op verschillende niveaus kan communiceren.

Samengevat verzorg ik delivery en project management gericht op innovatie (IT/Tech) met oog voor de omgeving, waarbij ik verbind op proces, kennis, en relatie.

Verder heb ik een groot netwerk van bekwame consultants en specialisten met wie ik nauw samenwerk en die graag meehelpen om jouw doelen te bereiken.

 

Sectorkennis

Al op jonge leeftijd ben ik werkzaam geweest in bedrijven en heb ik kennis genomen van werkprocessen en arbeidscultuur. Zo heb ik voor een tuinbouwveiling gewerkt, in een deurenfabriek en op de polisafdeling van een verzekeringsmaatschappij.

Na mijn afstuderen heb ik in de IT voor een bank gewerkt en ben ik service en delivery manager geweest van IT-diensten bij twee grote IT-consultancy bedrijven. Daar en daarna als zelfstandig ondernemer, heb ik voor uiteenlopende bedrijven en sectoren gewerkt. Waaronder, banken, verzekeraars, een bierbrouwer, overheden, uitvoeringsorganen, energiemaatschappijen en in de automotive.

Al deze sectorkennis en werkervaring op verschillende niveaus neem ik mee om ondernemingen te helpen. Ik geloof in kruisbestuiving.

 

Vaardigheden en kwaliteiten

De vaardigheden/ kwaliteiten die ik in mijn werk gebruik vat ik samen in de 5 V’s: Verkennen, Vereenvoudigen, Verbinden, Vertalen, Vervullen:

Kwaliteiten en vaardigheden Roel Remkes

 

Verbinden op LinkedIn

Graag verbind ik met mensen om een netwerk op te bouwen om samen te werken aan succesvolle en duurzame ondernemingen voor de toekomst. Stuur vooral een LinkedIn invite om kennis te maken en samen aan de slag te gaan.

Meer informatie over mijn ambitie kan je hier vinden.