OVER NAAR SUSTAINABLE TRANSFORMERS

Samen kunnen wij meer impact maken

Sustainable TransformersDe activiteiten die de afgelopen jaren zijn ontwikkeld onder de naam Circular Company Makers worden voortgezet onder Sustainable Transformers.

Het afgelopen jaar hebben Siu Lie Tan, Katia Benabdesslam en ik gewerkt aan een eigen model om de transitie naar duurzaam ondernemen vorm te kunnen geven. Dit model heet het Sustainable Transformation Model (STM). Op basis van dit model hebben wij een heel mooi pakket met producten ontwikkeld. Hiermee kunnen wij ondernemingen begeleiden om van zero tot hero te komen op het gebied van duurzaam en circulair ondernemen.

Sinds dit jaar zijn wij officieel business partners en werken wij samen onder de naam Sustainable Transformers B.V..

Het is ons doel om ondernemingen zelfredzaam te maken in duurzame transitie. Wij beseffen dat de duurzame transitie soms een 'zure' reis kan zijn. Daarom is de citroen ons logo en willen wij 'lemon aid' brengen door de transitie samen te maken. Onze ervaring is dat in co-creatie veel meer mogelijk is dan alleen. Wij hebben en bouwen verder aan een ecosysteem van mensen en ondernemingen die de duurzame transitie willen realiseren. Dit ecosysteem zetten wij in om jou te helpen.

Samen kunnen wij meer impact maken!

 

Wil je meer informatie of kennismaken met Sustainable Transformers? Bezoek dan onze website.

Sustainable Transformers

CONSULTING FOR OUR COMMON FUTURE