OVER NAAR SUSTAINABLE TRANSFORMERS

Samen kunnen wij meer impact maken

Sustainable TransformersDe activiteiten die de afgelopen jaren zijn ontwikkeld onder de naam Circular Company Makers worden voortgezet onder Sustainable Transformers.

Het afgelopen jaar hebben Katia Benabdesslam en ik gewerkt met modellen die de transitie naar duurzaam ondernemen vorm kunnen geven. Wij zijn tot een set gekomen die wij de Sustainable Transformation Model's (STM's) noemen. Op basis van deze modellen hebben wij een heel mooi pakket met producten ontwikkeld. Hiermee kunnen wij ondernemingen begeleiden om van zero tot hero te komen op het gebied van duurzaam en circulair ondernemen.

Kenmerkend voor onze aanpak is dat wij de balans zoeken tussen financiële en duurzame resultaten en het grondstoffen- en producten gebruik (resource efficiëntie/circulariteit) gebruiken als middel om dat te gebruiken.

Sinds dit jaar zijn wij officieel business partners en werken wij samen onder de naam Sustainable Transformers B.V..

Het is ons doel om ondernemingen te ondersteunen om de duurzame transitie te maken en tegelijkertijd de onderneming sterker te maken voor de toekomst.

Wij werken nauw samen met onze klanten, aan echte uitdagingen, omdat het onze ervaring is dat in co-creatie veel meer mogelijk is dan alleen. Wij hebben en bouwen verder aan een ecosysteem van mensen en ondernemingen die de duurzame transitie willen realiseren. Dit ecosysteem zetten wij in om jou te helpen.

Samen kunnen wij meer impact maken!

 

Wil je meer informatie of kennismaken met Sustainable Transformers? Bezoek dan onze website.

Sustainable Transformers

CONSULTING FOR OUR COMMON FUTURE