VPRO Tegenlicht Meet Up Houtbouwers

VPRO Tegenlicht Meet Up HoutbouwersCO2 en stikstof leggen de bouwwereld plat. Is bouwen met hout de oplossing? Kom naar de 1e VPRO Tegenlicht Meet Up over Houtbouwers in Leiden.

Aanmelden

 

Tegenlicht aflevering

Nederland staat voor een paradoxale opgave: meer bouwen en minder uitstoten. Om de woningnood op te lossen moeten er in Nederland voor 2050 meer dan 1 mln. woningen bijkomen. Maar met onze huidige manier van bouwen (voornamelijk beton) overschrijdt dat milieunormen. Is bouwen met hout de oplossing?

Op zondag 20 oktober wordt de Tegenlicht aflevering ‘Houtbouwers’ uitgezonden op NPO2. N.a.v. deze uitzending wordt de 1e Tegenlicht Meet Up in Leiden georganiseerd door Leen Borst, het RAP, PLNT (Bastiaan de Roo) en Roel Remkes. Het belooft een mooie avond te worden waar experts met elkaar en met het publiek in gesprek gaan over de toekomst van bouwen in Nederland.

Kijk hier de aflevering

Meepraten bij de VPRO Tegenlicht Meet Up

Heb jij ideeën over bouwen en wil je meepraten over het dilemma? Kom dan op donderdag 24 oktober naar de VPRO Tegenlicht Meet Up Leiden in PLNT (Langegracht 70 in Leiden).

Als je de documentaire op zondagavond niet kan zien, geen nood. Wij laten deze voorafgaand aan de Meet Up om 19u nogmaals zien. Om 20u start de Meet Up.

Ben jij erbij? Toegang gratis en aanmelden graag.

Informatie

#bouwen #duurzaam #tegenlicht #innovatie

WIJ KUNNEN HELPEN

Winstgevend en duurzaam ondernemen en circulaire oplossingen

CIRCULAR COMPANY MAKERS

Circular Company Makers helpt ondernemingen om winstgevend en duurzaam ondernemen mogelijk te maken. Wij gebruiken circulair als drijfveer om dit te bereiken.

Analyse | Advies | Projecten.

Lees meer

CIRCULAR COMPANY LAB

Circular Company Lab helpt ondernemingen met het ontwikkelen van praktische oplossingen voor problemen die om een circulaire of duurzame insteek vragen.

Onderzoek | Innovatie | Start ups.

Lees meer

Geplaatst in Circulaire economie, Duurzaamheid, Social en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *