Meetup circulaire economie

Meetup circulaire economie

Wat? Meetup circulaire economie
Waar? Online
Voor wie? Ondernemers en DGA's
Wanneer? Woensdag 7 oktober
Hoe laat? Van 17u tot 18u
Aanmelden? Via info@circularcompanymakers.nl.
Kosten? Gratis

Lees verder voor meer informatie.

Steeds meer aandacht voor de circulaire economie

De afgelopen week is er een forse stijging geweest van het aantal bezoekers op de site van Circular Company Makers. Met name twee artikelen zijn veel gelezen:

Misschien ben je zelf ook via een van deze artikelen op de site terecht gekomen.

Niet alleen op onze site, maar ook in de media (TV, kranten, online) is er steeds meer aandacht voor de circulaire economie. Wat waarschijnlijk ook verklaard dat er meer gezocht wordt naar informatie over de circulaire economie.

Dat zoeken levert veel antwoorden op en waarschijnlijk ook vragen. Wij denken dat dat komt omdat het niet eenvoudig en eenduidig is wat de circulaire economie precies betekent. Daarnaast is het voor veel ondernemingen vaag wat de impact voor hen is. En zijn er misschien ook kansen? Wij kunnen ons voorstellen dat er na het lezen van beschikbare informatie, nog veel vragen zijn. Daarom organiseren wij een meetup over de circulaire economie. Deze is in het bijzonder gericht op ondernemingen.

 

Meetup circulaire economie

De meetup zal in verband met het Coronavirus online plaatsvinden. Na aanmelding ontvang je een link. In de meetup circulaire economie zullen wij kort in gaan op vragen zoals:

  • Waarom een circulaire economie?;
  • Wat is de circulaire economie?;
  • Wat is de status van de circulaire economie?;
  • Voor wie is de circulaire economie?;
  • Waarom is het belangrijk voor ondernemingen?;
  • Wat zou je ermee kunnen; en
  • Wat zou jij er mee willen?

Daarnaast is er (veel) ruimte voor jouw vragen. Om zoveel mogelijk waarde uit de meetup te halen, kan je jouw vragen en interesses vooraf per mail kenbaar maken. Dan worden deze mogelijk in de meetup behandeld. Vragen die niet in de meetup aan bod komen, worden naderhand beantwoord.

 

Roel Remkes

Host

De meetup circulaire economie wordt gegeven door Roel Remkes. Hij is de founder van Circular Company Makers. Roel is een allround business professional en een specialist op het gebied van circulair en duurzaam ondernemen. Wil je meer weten over hem en zijn ambities? Lees dan zijn profiel en zijn ambitie.

 

Aanmelden

Aanmelden voor de meetup circulaire economie kan via onderstaande button of via info@circularcompanymakers.nl. Na de aanmelding ontvang je een bevestiging met een link die toegang geeft tot de online meetup.

Graag zien wij je op woensdag 7 oktober om 17u sharp bij de meetup circulaire economie. Meld je meteen aan.

 

Delen

Nog één stap te gaan: delen. Gebruik onderstaande social media buttons om de meetup circulaire economie in je netwerk te verspreiden.  Alvast bedankt. Hoe meer deelnemers hoe meer wij gaan profiteren van de circulaire economie! Sharing is caring.

Geplaatst in Business, Circulair ondernemen, Circulaire economie en getagd met , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *